Lej Food Truck

Inger

Inger er en charmerende Citroën Hy og hun er den ene af vores to food trucks i København. Hun egner sig til alle typer af events, om det er sommerfest med firmaet, uformel street food til konfirmationen eller du bare gerne vil leje en food truck til din private fest. Inger er en cool retro-blå food truck og hun vil med garanti sætte kulør på enhver begivenhed i København og skabe en hyggelig atmosfære. Du kan se flere billeder af vores to food trucks og lille hyggelige knallert i galleriet.

Lej Food Truck

Grethe

Sig hej til Grethe, vores lidt større food truck – hun er også en Citroën Hy. Med sin størrelse og volume egner hun sig bedst til at leje til større events, som f.eks. firmafester, messer samt festivaler. Her er bedre arbejdsplads og større kapacitet så dine gæster får deres street food serveret i et højere tempo. Grethe og Inger tager selvfølgelig gerne på food truck tur sammen i København og omegn – og vi kan sagtens servere to forskellige street food menuer fra hver sin bil! – Måske skal lille Edith nedenfor også med på tur? 

Lej Food Truck

Grethe

Grethe er den største af vores food trucks  i København og hun egner sig bedst til at leje til større events som firmafester, messer eller festivaler

Lej mini-food trucken

Edith

Edith er en lille men kæk food knallert og som mini-food truck kan hun servere nærmest alt – hun er rigtig fin som mobil bar med drinks i bowler eller med festlige bobler, men hun er også god til en dessertbuffet eller måske skal Edith bare hjælpe til som en ekstra madvogn med street food. Hun vil helst på tur sammen med sine storesøstre medmindre hun skal på tur i en hel særlig anledning. Siden Edith er en knallert er der grænser for hvor langt hun kan køre og hun holder sig helst nogenlunde centralt i København.
Lej Gastrotrucken

til dit event

Service fee: 3.500,- ex. moms (inkl. personale, emballage og transport mv. i Københavnsområdet) + kuvertpris

Kuvertpris fra

160,- ex. moms pr. person

(min. 70 personer)

Street food

LÆS MERE

Galleri

LÆS MERE
KONTAKT OS